Cerita Dewasa

SEBAB CINTA

First time aku main dgn bf aku. kat hotel area subang. best gila. tak taw nk ckp cane. mula2 kitorang baring, then dye start pelok n ciom2 mulut n leher aku. ak ni pntg dye pgg sket, da bsh, haha. cpt stim ak ni. ms tgh baring tu, ak rs btg dye da keras. da puas ciom2, dia naik n baring atas ak. dia soh ak kangkang, ak pon ikot je la. dye bukak suar dye. then dye bukak lak suar dlm aku. btg dia besar. geram je aku tgk. dia isap2 puting ak. huhu. masa ni ak mmg da tak thn. dia jilat2 cipap aku yg da basah gila tu. then, dia ajak aku main. ak ckp xnk. ak takot. dia ckp xpe. dia ade takkan tggl aku (ayat laki biase la kan). hmm..

Dia paksa btg dia masuk dalam lubang cipap ak. ak tolak2 tapi dia lagi kuat. huhu. btg dia takleh nak masok, ye la, aku anak dara lagi masa tu. mmg la ketat gila nak mampos. dia tekan slow btg dia. ak da nak nangis sbb sakit. dia soh ak thn. ak thn la. pastu dia jolok kuat gila. skali je tros habis masok sume batang dia dalam cipap ak. lepas tu dia sorong tarik ar pelan2. ak ckp tak sakit da. sedap. hihih. dia cium2 mulut aku, isap puting aku, pelok aku kuat2. rs disyangi gila ar ms tuh. main pny main, lepas 5 minit, dia pancot. ak dpt rasa dia terpancut sket kat dalam cipap aku, baru dia kuarkan n pancut kat tetek aku. huhu. ak cakap sedap n best.

Dia senyum je. then, kitorang pon mandi dua orang. habis je mandi, main lagi. tido. bangun tido je kami pon main lagi. sampai melecet cipap aku n btg dia. malam tu je kitorang da main 10 kali. kuar hotel jap sbb nak makan je. balik je main lagi. hahaha. sampai aku nak jalan n duduk pon sakit. aku jalan kene kangkang sket. sampai skang kitorang still main lagi. kdg2 kat hotel, umah dye, and umah aku. sayang sangat2 kat dye. tapi skang lagi best, sbb dia tahan lama, kitorang penah main sampai 2jam, mcm2 style.

Rabak cipap aku dia kerjakan. da berapa gelen air duit dia masok dalam cipap aku pon tak taw la. dia tak ske pancot luar. aku pon ske dia pancot dalam cipap aku sbb rasa best sgt. kalu dia pancut luar, rasa mcm main tak habis. haha. tapi dialah yang pertama n aku harap dia jugak yg terakhir. ak relakan je main dgn dia sbb ak syg sgt2 kat dia. penah kitorang dok sama sebulan kat umah dia, hari2 main. aku n dia mmg boleh kata kuat main. pantang berjumpa. tiap2 minggu, mesti aku nak main dgn dia. ak taknak org lain. aku nak dia je.

Baca Juga: Selingkuhan Lalu Kujilatin Memeknya Yang Rasa Manis Madu

Post Terkait