Cerita Dewasa

IJA

Crita dia macam ni.. Aku ni org besa2 ja, nma RAHSIA. Org paggil Acap.. Aku ada knai dgn kak ni, nma dia Ajaijazza.. tapi nma syg org panggil ija @ ja.. dia beza 2 tahun dari aku.. satu sekolah, tu yang kenai.. Aku selalu jugak la ushar dia.. Dia pun tau aku suka kat dia sebab kawan prempuan kelas aku selalu p habaq kat kak ija..k-ra org tengah la bdak ni! Nak jadi cerita, sk0lah aku ada hari sukan, dia asrama, aku berulang.. Pagi2 lagi, aku besiap untuk p sk0lah… Aku pun p la dengan R1 aku.. sampai2, xpa laa.. p kat kelas, amik kedatangan cam besa laa.. yang nak hangitnya, time org semua nak p padang untuk acara perasmian(kawat).. Dah2 depa blah, tinggai aku s0rang kat belakang! Aku dok carik buku rek0d aku sebab xdak kat aku.. Tengok2, aku terjumpa surat dari kak ija.. “Dik, mai bilik kesihatan skrg..” -ija- Aku pun pelik, pasai pa dia paggil aku time2 camni.. Aku pun malas la nak p, org nak p padang, dia tukaq plan pulak.. Aku pun jalan la nak p padang.. Pehtu, on-da-way, aku pikiaq balik, try p je lah! Kona balik… Sampai. Aku ketuk bilik tu..”Masok..”, jawab kak ija.. Aku bukak pintu, masuk.. Pastu, aku jalan lagi, p setiap bilik yg ada dalam bilik kesihatan tu..

Bilik last skali ada kak ija rupanya!! Aku masuk relax ja… Dia tanya, “Ganggu ka dik?”, aku jawab, “Tak…Awat aih kak?” Kak tu jawab balik, “Tak…saja paggil…saja nak sembang dengan adik tengok…kak dok nampak, adik asyik tengok kak saja…knapa?!” “Dak aih, saja la kak, akak cun!! hehehe…gurau je laa… :)” “Kak cun??? Adik cakap macam balak kak cakap laa…haha…” Mak ai, pecah otak aku dengaq dia ada balak dah! Xpa, ada lagi peluang… Dan2 dia nak tanya, “Aaa….” Aku potong, “Kak! Saya tengok kak macam sporting” Dia senyum. Aku kata g, “Apa kata saya teringin nak rasa kelembutan tangan kak?! hehehe…jangan marah yerk?! :))” Kak ija senyum je…huh!

Kak paggil, “Mai la sini :D” Aku pun cangak bulu lagi… P la dekat… Mai kak tu bagi tangan dia, k-ra dia angkat tangan dia la, macam huloq… Aku pun try pegang… Fuhh lembut gila a! Hish… Aku dah naik!! Pasang la kak ni aku kata dalam hati… Pastu, tiba2, kak tu bangun tutup langsir, and kipas… Fuh, aku tau dah niat dia! Dia faham aku beb!! Aku tanya, “Kak, serious boleh ka ni??” Kak kata, “La ni, adik mau ke tak?? Ha?! hahaha…” Aku angguk sy0k r… Bilik dah gelap, nampak la sikit2 cahaya tu… Kak tu mai kat aku, then truih pegang kote aku… Aku tekejut babi beb! Dah gelap! haha… Aku tanya, “Kak nak apa kak??! Ni tak p hari sukan camana?” Kak kata, “Adik, tolong la paham kak sat…please!!” “Ok kak!” Dia usap2 kote aku dari luaq… Prasan sangap dah kak ni…hahaha!! Aku tr0ih cium mulut dia! Laju beb cium…bukan sl0w2 dah…Dia yg layan aku kali ni… Nak aram punya best!! Ni aku tak mohong nih! Kak bukak tie aku, baju aku sambil d0k cium aku… First2 dia buat, cium puting aku… Fuh, layan maa… Pastu cium mulut balik! Aku dengan gelap2 ni payah la… Aku raba ikot dan ja… PuP!! Teraba tet… Dia mendesis skit…ehhhh~~ Opps, sori kak… Aku main tet dia… Fuh, nikmat gila!!!!! Aku buang tudung dia, then bukak baju kurung sk0lah dia… Dalam gelap buat memang best man!

Aku tolak dia kebelakang pastu jat0h atas katil… Lagi h0liau! Aku raba kesangapan!! aahhhh~~~ ssssss~~~~ accaappppp~~~~ aahhhh~~~ Bau badan dia wangi! Kulit lembut, aku bukak bra dia… Aku jilat tengkok dia, ketiak dia, and brest dia… Dia pun…aaehhhh~~~ aaahhhssssss~~~ La ni aku terhempap atas dia dah… Aku bangun, tr0ih, p tarik kain dia… Buang panties dia… Tak buang masa dah, aku bau aroma kemaluan kak ajaijazza ni dulu… masam sikit… tak kesah lah! aku jilat! dia pun…aaahhhhhhhhhhhsss~~~~~~~ baru skali jilat… fuhhh… dia tak kul0m aku punyer sebab aku tak bagi! haha… last skali, aku bukak seluaq aku, aku tr0ih stunt atas dia…tapi sl0w2 la… :))) aku kiss semahu-mahunya… aku goyang punggung aku, untuk cari die punya lubang… dapat dah aku b0h… masokkk!!! “AAAAAHHHHHHH~~~~~” “Kak jerit???” Aku tanya… Dalam hati aku, kesah pa…

Baca Juga: Cerita Sex Aku Rindu Ibu Han

Aku goyang sl0w2 sebab kak still kata sakit lagi… Kami time tu, peluh bedeqau!! pandai2 la jilat… bau memang bau peluh la…tak busuk pun, bau peluh la… mana busuk! erm, aku ayunkan smakin laju, makin laju… Katil tu tak bunyi la pulak… haha…aaahhhh~~~ uuuhhhhhh~~~ sssss~~~ aaaccapppp~~~ aaaahhhh!!! “Sedap kak oi!”… Lagi laju…last skali constant ja… Last skali, aku tak laju tak pelan, steady je… Ada lebih kurang 15 minit…Aku rasa dah…Aku baru skali, dia dah klimaks dalam masa 15 minit tu 3 kali dah…pompuan2… Aku tarik k0te aku keluaq!! huh… pancut tang pusat dia… lega men… tak puah g aku jilat g kemaluan dia… desis2 beb!!!! then, kami tid0q sampai puk0i 3.25…sedaq2… pastu balik…best tau!!! la ni aku dah 23, ingat2 balik je la benda tuu… tu pun aku rasa ada babak yg telepas tu…

Post Terkait