Cerita Dewasa

DRAMA DALAM PANGGUNG

Perkara ni berlaku 4 tahun lalu.waktu tu aku msih belajar kt sebuah ipta kt perak.tak pyh gtaula ktne sbb sumer tu tak penting.apa yg aku nk criter ni mmg sukar utk aku sdri percaya dulu,yg aku pun satu masa nanti akan melakukan perkara terlarang dlm hidup ni.tp aku xpnah kne fucked.tak pnah rase pun lg ape feel waktu buat sex.cume aku pnahla wat ringan2.first time buat kt pggungla kt mne lg.kan dlm pggung line clear.

Org sume sbuk tgk movie aku dgn ex-bf aku mse tu sbuk wat ‘drama’ sdri.huhuhu~memula tu kami kissing n dye rabe2 lher aku je.1st time xbest sgt sbb aku kontrol lg tm tuh.bln berikutnye ex-bf aku 2 dah berani2 tpok but aku.aku biakan je.xsmpai ati nk menolak.ngok ngek btol.bln sterusnye dye bg aku rse konek dye kras cm kayu je.dye suh aku pcit2 konek dye.dye yg sdap.aku yg naif lg mse tuh xreti pape ikot je.cume adela rase stim sket…msok thun berikutnya mse buzday aku.kami dating kt kl.

Mase 2 aku ct.aku g kl.dye pon ct klu xsilap.ex-bf aku ni ajak aku tgk wyg.aku ikot je.mklumla,lurus.mse dlm wyg tula tgn dye mule merayap2 mcm ular.mule2 kami kissing je smbil dye rabe2 breast aku kiri kanan.tgan msok dlm baju.dye ade suh aku pgg konek dye lg.tp aku xmo.dah puas dye merabe bdn aku tbe2 dye selok tgn dye dl jeans aku.mule2 kt luar panties je.aku tak bg die selok lg dlm.tp dye merayu2.aku pon bg la ruang sket utk tgn diyer msok dlm panties aku.aku dok bersila,so luas la sket dye nk men2 cipap aku.pergh..!gigil pale otak aku 1st time lelaki godek2 cipap aku.tp dye tak pndai men sgt.bolehla.stim la jgk.pastu aku putus dgn dye.

Mse tu aku ckp cilaka punye jantan.aku yg naif ni pk sapela yg nak kt aku sbb dah kne rabe puki.sdey siot mse tu.tp akhirnya aku dpt trime kenyataan.dgn pakwe 2nd ni mule2 aku tak terfikir pon nk men mcm mse pakwe 1st dulu.konon2 aku dah insaf tp…haram.skrg ni wat lg.malah lbih seronok melakukannye.pon puki aku kne men dlm panggung jgk.tp pakwe aku yg 2nd ni best.pndai wat aku btol2 stim.pndai dye jolok cipap aku dgn jari dye.stim abiss!!! xrugi papepon aku putus ngan pakwe 1st dulu tu.kdg2 mse atas moto pon kami wat jgk.

Baca Juga: Kenikmatan Ngentot Bu Kost

Jap2 aku men kote dye.jap2 dye jolok puki aku ngan jari.xjolok abis pon.tekan2 gtu jew aku dah stim.byk gak air aku kuar. tp byk aku thn la.xmola lbih2.nt xde ape yg tggal utk mlm pertama pengantin baru plak nt kang…kitorang cam kapel baek sket la.hahaha.tp aku mmg xsba nk kawen ni.nk rase cmne sex tu.yg aku tau,saket(tu yg aku tkot skali tu).tp pastu sdap,enjoyy..layann..aku syg giler kt pakwe aku yg no 2 ni.dye mmg best.mnx2 la yg ni kekal.klu leh aku xnak men ngan org laen.aku nk dye jer.huhuhu~

Post Terkait