Cerita Dewasa

CINTAKU

Cerita ini adalah menceritakan di saat aku dengan dia memulakan hubungan ini..waktu itu aku hanya menumpang rumahnya hanya jerana ketiadaan ibubapaku yang telah pergi bercuti.. aku tido di ruang tamu..sedang nyenyak aku melelapkan mata aku merasa sesuatu sedang memerhatikan aku…aku membuka mata dan melihat dia berada di hadpan ku dengan senyuman..dan aku membalasnye…aku dan dia hanya sekadar teman pada waktu..

Tp malam itu yg merubah segalanya. aku seperti jatuh cinta ppadanya. saat dia dekat denganku aku merasakan bau badannye sangat harum dan memikat aku…dia kini di hadapan ku..saling memandang dan dia mulakan langkah dengan memelukku dan aku terpaku..badan nye yg sasa dan aku lemas dlam pelukannye.dia baringkan aku dan kini dia berada diatas tubuh ku..kami makin hangut dengan permainan cinta ini..dia mencium bibirku dan aku membalas dan kini kami bermain lidah..

Aaahh sedap nye…aku sagt merasakan ciuman itu terlalu indah..dia mencium leherku lidahnye bermain2 di telingaku…nafasku turun naik..aku semakin tidak tahan…nafasnya juga semakin laju…tangan nye merayap dibahagian buah dadaku yg sederhana besar dan aku dalam kesedapan..nafas ku semakin laju…

Aaah..aku mendengus dan nafas dia jua membuatkan aku makin bernafsu..dia mula membuka bra ku untuk merasa buah dada ku dan mencium sesekali dia menghisap…aahaaahhhhhhh sedapnye…dia mengigit manja..sambil tangan nye bermain di pussy ku..

Baca Juga: Dimandikan Suster Cantik

Aku rasa pussy ku sudah basah…dia mula membuka seluar ku smbil mencium dan meminta kebenaran utk membuka under wear ku…aku tidak tahan lagi..aku hanya diam dan tersenyum dalam hati aku aku hanya merelakan sahaja..

Dia mencium, menghisap dan menjilat pussyku..mencari2 biji kelentitku…aku kesedapan yg teramat dan membuatkan aku tidak sabar ..bila ku membuka mata aku telah melihat dia sdg membuka seluar dan batangnye sgt tegang..

Ahhhaaaaahhh sedapnye….batang dia yg besar di geser di lurahku yg berwane merah dan air mazi ku semakin bayk..dia mulakan tujahan pertama…aaaaaaahhhh aku menjerit kerana sakit dia menujah kembali dan kini kami bersatu…aaaah syg sedapnye…sakit syg …aaaahhhh….

Akhirnye dia memancutkan sesuatu dalm lurahku dan aku sgt kesedapan dan dia berterima kasih kerana memberi dia berada dlm pelukan dia..hingga kini aku merindui utk bersama dengan nya……..