“Auwww.. Auwww.. Apa ni?”, teriak Julia apabila aku terpegang kakinya. “Burr.. Burr”, aku keluar dari dalam air sambil merencis-renjis air ke mukanya. “Hai cikgu, tak cukup lagi ke?,” perli Julia yang membuatkan rakan-rakannya yang lain tertanya-tanya. Hanya aku dan Julia sahaja yang tahu apa yang dimaksudkannya. Akusegera memberi...

Novy adalah seorang mahasiswi berusia 22 tahun di sebuah perguruan tinggi swasta ternama di Jakarta. Dia mempunyai tubuh yang sangat sempurna dan terawat. Tingginya 165 cm, dengan berat 55 kg. Rambutnya hitam sebahu dan dia mempunyai payudara yang sangat indah,bulat dan kencang berukuran 34B. Kulitnya...

Aku ada seorang guru, namanya Zaharah. Dia tak pakai tudung. Very cute and short. One day, aku pergi jumpa dia di lab. Masa tu, cuma aku dengannya saja. Tengah kami bincang, tiba-tiba, kakinya tersepak kakiku. Aku pun hairan satu macam. Dia tersenyum malu. Aku pun...

Nama i Anusha, 24, hometown Kluang but sekarang kerja kat lawyer firm kat JB. I nie boleh dikatakan slim, mempunyai badan solid, belum ada boyfriend. Suka tengok blue filem, sex web site, dan suka baca cerita lucah. I nie masih dara tetapi telah buat oral...

Baru satu minggu aku belajar mengaji Quran dengan Pak Salleh. Sebelum ini aku belajar mengaji di surau yang ada dikawasan perumahan. Kata ayah di surau tu terlalu ramai budak-budak yang belajar, jadi ustaz yang mengajar tak dapat memberikan tumpuan sepenuhnya. Kerana itulah aku masih belum...

Let call me Su. Aku nak cerita kisah hidup aku yang aku harap boleh jadi pengajaran untuk adik-adik dan anak-anak yang nak pergi belajar luar negara. Aku ni dari keluarga yang baik-baik. Sebelum aku pergi ke England aku berjanji pada emak abah yang aku akan...

Hai, masih ingat lagi citer pasal waiter tu. Well, itu citer masa aku masih lagi student. Ramai tanya aku tentang Ayu tu, tanya pasal dia janda ker dara, tanya hubungan aku dengan dia. Well, actually macam aku citer dulu, Ayu ni masa aku jumpa tak...

Sudah 3 tahun ini dia menjanda Aku sendiri baru setahun ini tahu kalau dia sudah janda, kerana aku ngak pernah tanya2 sebelomnya. Padahal sudah sering maen kerumahnya. Dia tinggal ama anak2nya, pantes lama ngak liat suaminya. Lagian dia ngak pernah info2 kalau ngak ditanya. Ngak ada...

Jam sudahpun menunjukkkan pukul 6.45 petang Kakitangan yang lain di tingkat 19 semuanya telah pulang kecuali An dan Hana. Di tingkat 18 hanya tinggal Hani adik kembar Hana sahaja yang masih bekerja. An dan Hana bekerja di dalam jabatan operasi kewangan manakala Hani di dalam jabatan...

firstly aku perkenalkan diriku, Dillah nama betul, minta maafla ye secret aku ada seorang abang angkat yang tak berapa hensem tapi boleh la. perkenalan ngan abang angkat aku ni adalah secara tak sengaja. waktu tu komputer kat aku rosak, so mama suruh abang ipar aku carikan...